طرز تهیه ته چین عربی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,ته چین مرغ,ته چین,ته چین عربی,غذای عربی,عربی , آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه

طرز تهیه ته چین عربی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,ته چین مرغ,ته چین,ته چین عربی,غذای عربی,عربی , آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
برنج                                          4پیمانه
مرغ                                           4قطعه
گوجه فرنگی                                 2عدد
کاهو                                     1کیلو گرم
کره                                    نصف پیمانه
زعفران                             به میزان لازم
مغز آجیل         به میزان لازم (برای تزیین)
لیمو                          4عدد (ریز و ترش)
برگ بو                                        4عدد

طرز تهیه :

مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت قبل با مقداری کره،زعفران ،آب لیمو ترش ، برگ بو و یک استکان آب پیاز مزه دار میکنیم .ظرف نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و میچینیم روی مرغها را با کاهو میپوشانیم.دز ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی آن قرار میدهیم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. کمی کره را روی برنج میدهیم و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.

نکات:

1)بهتر است برنج را کمی پخته تر آبکش کنید که قالبی در بیاید.

2)این غذا در پلو پز راحت تر طبخ میشود.

3)اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده کنید.

منبع : سوران

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه