طرز تهیه آش قلیه

طرز تهیه آش قلیه,نحوه پخت آش قلیه,نحوه پخت آش

آشپزی و تغذیه,طرز تهیه آش قلیه،آش قلیه بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که پیشنهاد می کنم حتما درست کنید .

مواد لازم :

  نخود و لوبیا   
از هر کدام یک پیمانه

  کشمش  
 یک پیمانه

  گوشت چرخ‌ کرده  350 گرم

  قیسی  100 گرم

  چغندر یک عدد کوچک

  هویج سه عدد متوسط

  سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم

  آرد برنج نصف پیمانه

  شکر نصف فنجان

  آرد یک تا دو قاشق غذا خوری

  آبغوره یک لیوان

  نعنا داغ 5 قاشق غذا خوری

  پیاز یک عدد ریز خرد شده

  نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .

در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.

قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.

آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

منبع : redmaster.ir
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه